Over ons

“Ik ben pas tevreden als het 100% goed is”

Peter van der Schee, eigenaar van Van der Schee Grondwerken:

“Mijn familie zat in het grondverzet. Bestraten en grondwerk zat er bij mij dus al vroeg in. Wat er zo mooi is aan dit werk? Om van niets iets moois te maken. Als ik begin met een klus, dan tref ik vaak een kaal stuk grond aan. Vervolgens ga ik ermee aan de slag en als ik klaar ben dan denk ik trots: “Dat is een puik straatje geworden!” Ik ben pas tevreden als het 100% goed is. Ik werk secuur en leg de lat heel hoog, maar ik vind dan ook dat het in een keer goed moet zijn.”

Vanuit ervaring adviseren

“Ik vind het ook heel leuk om mee te denken met mijn klanten. We hebben inmiddels zoveel ervaring en ik gebruik die ervaring graag om mijn klanten goed te informeren. Als een klant bijvoorbeeld voor een bepaald soort steen wil gaan, waar ik slechte ervaringen mee heb, dan kan ik ze uitleggen waarom die steen geen handige keus is. Op deze manier help ik hen om goede en bewuste keuzes te maken.”

Elkaar aanvullen

“Ik ben van der Schee grondwerken in 2013 gestart als zzp’er. Sinds 2018 is mijn broer Willard in het bedrijf gekomen. Ik ben vooral van het klantencontact en regel alles wat voor en na de uitvoering komt. Willard vindt het heerlijk om het uitvoerende werk te doen. Wat dat betreft vullen we elkaar perfect aan. Sinds kort doet mijn vrouw Dianne de administratie. Ik heb hier twee linkerhanden in, maar zij doet het met volle overgave. Daarnaast hebben we een medewerker in dienst. Hier blijft het waarschijnlijk ook bij. Het is niet onze insteek om heel groot te worden. Als klein bedrijf kunnen we al onze klanten de persoonlijke aandacht geven die ze verdienen.”

Ons team

Peter van der Schee

Dianne van der Schee

Adriaan Witten

Ja, ik wil graag een kennismakingsgesprek.

Neem contact op

Contact opnemen