Bestrating

Van sierbestrating laten leggen tot een complete tuin

Wil een nieuwe tuin aanleggen, terras betegelen, of oprit bestraten? Dan heb je een hoop keuzes te maken. Van ontwerp tot het grondwerk, van het kiezen van de juiste bestrating tot de afwerking. Voor elke klus is wel een specialist te vinden. Maar zou het niet fijn zijn om één aanspreekpersoon te hebben die met je meedenkt en al het werk voor je uitvoert? 

Van een oprit of terras bestraten tot een complete tuin aanleggen

Van der Schee Grondwerken is specialist in grondwerken en sierbestrating. Met onze kennis en ervaring kunnen we je begeleiden van idee tot realisering.

Wat kunnen we voor je doen?

  • meedenken over het ontwerp
  • adviseren over de geschikte materialen 
  • je tuin uitgraven 
  • grond afvoeren en aanvoeren en storten van nieuwe grond  
  • egaliseren van de ondergrond
  • bestraten van terrassen, paden en opritten
  • aanleggen van bloembakken, wallblocks voor de borders en tuinmuurtjes 
  • leveren en storten van grind 
  • leggen van kunstgras 

Voor de beplanting werken we samen met een hovenier. Voor heel specifieke tuinontwerpen hebben we contacten met vakkundige tuinarchitecten.

Checken en dubbelchecken

Wie wil er nu een oprit of terras die er in eerste instantie mooi bijligt, maar die na een paar maanden begint te verzakken? Bij ons is het pas goed als het perfect is. We gaan niet eerder weg dan dat het 100% goed is en alles nog eens grondig is gecheckt. En mocht je achteraf toch ergens niet tevreden over zijn, dan komen we graag terug om het alsnog in orde te maken.

Een goed advies

Veel mensen weten van tevoren niet goed wat ze precies willen met hun tuin of bestrating. Wij komen graag bij je langs om je plannen en ideeën door te nemen. Door onze ruime ervaring weten we precies welke bestrating het best past bij jouw situatie en welke indeling handig is. Een eerste kennismakingsgesprek is vrijblijvend en gratis. Je ontvangt daarna een heldere offerte van ons .

Bezoek onze showtuin!

Vind je het lastig om de geschikte steen voor je terras of oprit te kiezen? Of wil je gewoon inspiratie opdoen? In onze showtuin kun je verschillende soorten stenen bekijken en meteen ook deskundig advies vragen. Je  vindt onze showtuin in (adres toevoegen). We zijn open van: (openingstijden toevoegen). Daarnaast zijn we ook open op afspraak.